Laserpaintball

RED-FOX presenteert niet zonder trots "Laserpaintball". De nieuwste outdoor sensatie! Wij brengen het "lasergamen' naar buiten. Levensecht in de frisse lucht, in de bossen en de modder! Het "Predator" systeem dat we gebruiken traceert alle spelers via wifi en de infraroodstralen zijn accuraat tot op meer dan 100m. Na het spel kan je perfect zien wat je score is. We beschikken over 22 laserguns maar organiseren ook ware "lasertoernooien" tot maximum 40 personen. Laserpaintball is goedkoper dan paintball omdat er geen extra kosten (verfkogels) zijn. Perfect voor jeugdbewegingen/scholen met een beperkt budget.

We organiseren "Laserpaintball" op onze unieke paintballterreinen maar ook op locatie. Verander je huis, school, scoutskamp, bedrijf, speelpleinwerking, festival, evenement, ... in een battlefield! perfect voor actieve teambuildings. Onze lasers werken altijd en overal. Schiet, kruip, roep, sluip, loop en duik je een weg naar de winst! 100% actie, 100% veilig, 100% fun!

Laiserpaintball

Verjaardagsfeestjes (Laser-Fun)
Voor dit totaalpakket werken we samen met het sportcentrum Molenbos waar de  spelers na de actie terecht kunnen voor een snack en een drankje. Je kan bij ons aan de slag met een groep van minimum 10 en maximum 22  voor 30 € p/p inbegrepen zijn het materiaal (laser), begeleiding, ongevallenverzekering, snack (pannenkoeken, frieten met curryworst, pizza, hotdogs) en één consumptie naar keuze.
Voorbeeld verloop verjaardagsfeest : 14.00 aankomst, 14.15 instructie, 2 uur spelen, 16.15 eten, cadeau’s open maken, 17.00 naar huis. De jarige speelt en eet gratis, hij is immers jarig!

Laiserpaintball