Paintball

Red-Fox paintball beschikt over 3 outdoor terreinen. De inrichting van onze terreinen is niet alleen doordacht maar ook duurzaam en veilig. Bij ons geen palletten met roestige nagels of andere troep. Paintballen kan je met een groep van minimum 10 personen en een maximum van 80 personen. Een paintballsessie duurt ongeveer 3 uur, in deze tijd spelen we met jouw groep 10 games.
Naast de klassiekers capture the flag, VIP, ... spelen we ook unieke Red-Fox games zoals flag dominination, balloon respawn, dog tags en the spiral. Je kan bij ons elke dag op afspraak komen paintballen. Sessies starten om 10:00, 13:30 en 17:00 (zomeruur). Hieronder vind je ons basismateriaal maar er is natuurlijk nog veel meer. Prijzen kan je hier terugvinden.

Basismateriaal

Tipmann

De Tippmann 98 custom is dé beste marker op recreatief niveau. Deze marker is oersterk, makkelijk in gebruik en enorm duurzaam. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden (regen, modder, zand) schiet je recht, ver, hard en vooral raak ;) Onze markers werken uitsluitend op perslucht (geen CO2) en zijn bij teamplay zeer goed van elkaar te onderscheiden wegens de verschillende kleur van de lader.

masker

Degelijke maskers zijn één van onze prioriteiten. Niets is erger dan met een versleten en muf masker het strijdperk te betreden. Om dit te vermijden kopen we op regelmatige basis nieuwe maskers aan. Onze V-Force maskers zijn voorzien van een “anti fog” lens met krasvrije coating.  Ze zorgen voor een goed overzicht van de omgeving en bieden uiteraard een optimale bescherming. We hebben bewust niet voor felle kleuren gekozen (zwart en groen) zodat deze maskers niet vloeken met de camouflage overalls.

protector

Hoewel de impact van een verfkogel zwaar overschat wordt, vinden we het toch belangrijk dat iedereen optimaal van het spel kan genieten. Daarom hebben we voor de vrouwelijke spelers body protectors. Dus geen excusses meer om de mannen "letterlijk" ;-), het vuur aan de schenen te leggen.