-
Guerrilla
klik voor meer foto's

Guerrilla
Guerrilla is onze grootste terrein (6000 m2) De centrale bunker met geschutstoren is omringd met loopgraven, bergen, struiken en tal van andere schuilplaatsen. Op dit terrein kan men spelen met minimum 16 en maximum 50 personen. Spanning en actie gegarandeerd!  Kruip onzichtbaar door het hoge gras tot achter de vijand en val hem in de rug aan, they'll never see it coming!"
Unieke games: Defend The Stronghold, 2 vs 2, Domination

BusAssault
klik voor meer foto's

Fort Fox
Het Fort Fox terrein (2200 m2) heeft zijn naam niet gestolen. Het beschikt namelijk over een enorm fort waar je met trappen naar boven kan en met glijbanen naar beneden. Glijbanen? Inderdaad glijbanen !!! Verder beschikt dit veld over verschillende huisjes en zorgt het door zijn "close combat" indeling voor een spannende ervaring. Achter elke hoek schuilt er gevaar, je bent nergens veilig. Op dit terrein kan er met minimum 10 en maximum 20 man worden gespeeld.
Unieke games: The Spiral, Dogtags

BusAssault
klik voor meer foto's

Bus Assault
In het centrum van dit terrein (4000 m2) staat een gelede “harmonica” lijnbus van 12 meter lang. Schuil achter de stoelen en bestook elkaar met paintballs in de bus. Je adrenalinepeil zal sneller stijgen dan een thermometer in de Sahara. Rondom zijn er schuilplaatsen gemaakt met grote banden en oude verkeersborden.  Er kan met minimum 10 en maximum 24 man worden gespeeld.  Deze bus missen kan schadelijke gevolgen hebben!
Unieke games: Bus Assault, Mano a Mano in de bus, Balloon Respawn

WindmillForest
klik voor meer foto's

Windmill Forrest (laserpaintball)
Dit nabijgelegen bosrijk terrein is 5500 m2 groot. Alle schuilplaatsen in dit bos zijn gemaakt van natuurlijk materiaal (stokken, stammen). Door de bomen en de struiken is dit terrein minder geschikt voor actiespelers. “Stealth” spelers daarentegen voelen zich meteen thuis. Gebruik je camouflage uitrusting optimaal en leg een hinderlaag voor de tegenstand. Het terrein is geschikt voor minimum 10 en maximum 24 spelers. Dit terrein wordt enkel gebruikt voor laserpaintball.