Kinderen

GELLYBALL

Vanaf 7 jaar ben je welkom om bij ons Gellyball te komen spelen! De gelballetjes (Orbeez) doen geen pijn en je pistool schiet volautomatisch. Lekker veel schieten dus. “Bevries” het andere team door raak te schieten en “ontdooi” je geraakte medespelers door ze te gaan tikken tijdens de “Freeze” spelvorm. Mikken, schieten, raken, lopen en tikken! Kom deze en nog tal van andere spelvormen ontdekken wanneer je komt “Gellyballen”. Veel actie en een goede nachtrust gegarandeerd!  Tijdens de pauze kan je genieten van een gratis snack en drankje. Tot binnenkort?

Praktische info:

2u
vanaf 25€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd

JUNIOR PAINTBALL

Geweer geladen, masker en bodyprotecor aan? Check! Het rode team is er meer dan klaar voor! De centrale vlag hangt te wapperen in de wind. De begeleider roept GO!! Met drie sprint je richting vlag, de andere drie blijven achter om het kamp te beschermen. De vlag is in zicht maar de eerste verfkogels zoeven langs je oren. Ai, de blauwen zijn met vier. Je mikt, schiet en raakt de eerste los op zijn been, drie tegen drie. Je gaat moedig voor de vlag maar plots “splat”. Headshot los op je masker! Naast de gele vlek kan je nog net zien dat jouw team de vlag verovert. Goed gedaan makkers, het volgende spel ben ik er terug bij!

Praktische info:

2u
vanaf 25€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd

SOFT PAINTBALL

Met soft paintball halen we de “pain” uit paintball! De geweren werken ook op perslucht, je speelt dezelfde games en je kan evenveel verfkogels wegschieten. Wat is dan het verschil? De verfkogels zijn bij soft paintball veel kleiner en hebben dus minder impact. Dit zorgt voor een aangename spelbeleving voor iedereen vanaf 13 jaar. Misschien iets minder straf maar comfortabel en vooral dikke fun! Soft paintballen is ideaal voor families met jonge én oudere pubers, jeugdbewegingen, “vrijgezellinnen”, sportclubs, scholen…

Praktische info:

+/- 2,5u (10 games)
vanaf 30€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd

VERJAARDAGSFEESTJES

Onze activiteiten zijn spectaculaire verjaardagsfeestjes. Iedereen gaat er vol tegenaan buiten, in de natuur! Je kan via Red-Fox eten en/of drinken bestellen (zie hieronder) of zelf drank en snacks voorzien. Vier je verjaardag bij Red-Fox en we garanderen zweet, straffe verhalen en een goede nachtrust. Uitnodigingen kan je hieronder downloaden.

Drankje + 2 hotdogs
5€ p/p

SCHOLEN EN JEUGDDIENSTEN

Een “Chrysostomos” (100 dagen) om nooit te vergeten, een avontuurlijke sportdag, een mega paintballtoernooi met alle klassen of een kick-ass eindejaarsactiviteit? Bij Red-Fox is elke school welkom! Wij werken met veel goesting iets uit op maat van elk budget! Moedige leerkrachten die mee de strijd aangaan spelen gratis!

Jeugddiensten zijn vaak op zoek naar spannende activiteiten. Niets geeft ons meer voldoening dan de kinderen/tieners zien losgaan op onze terreinen. Monitors/begeleiders doen gratis mee.

Klik hier om met ons contact op te nemen.