VOLWASSENEN

Maak je klaar voor een kick-ass outdoor ervaring. Kom paintballen in het coolste paintballbos van Vlaanderen. Leef je uit op één van onze unieke terreinen en ga de uitdaging aan in verschillende games. Ontdek alle mogelijkheden voor vrijgezellenfeestjes, sportclubs, familieuitstappen, vriendengroepen, bedrijfsuitjes… kortom iedereen die nog eens wil ervaren wat adrenaline is!

KINDEREN

Vanaf 7 jaar kan je al komen Gellyballen.  Junior paintballen doen we vanaf 10 jaar. 13 jarigen zijn klaar om te Soft Paintballen. Ontwijk je tegenstanders, duik in de modder of verschuil je in de boomhut. Speel het spel tactisch en schiet jezelf naar de overwinning. Profiteer van vaste prijzen met je school, jeugddienst of jeugdbeweging voor evenementen op jouw maat.

TERREINEN

Ga de strijd aan met elkaar op drie volledig uitgeruste terreinen. Duik, schuif, roep, schiet, … Ons paintballbos “Sherwood Forest” is opgedeeld in drie unieke outdoor terreinen. ‘Bow’, ‘Bullseye’ en ‘Arrow’ vormen de perfecte achtergrond voor elke challenge. Wat dacht je van platformen in de bomen, een centrale “battle tower” omringd met struiken, varens en tal van natuurlijke schuilplaatsen.

Shooter3

WAAROM RED-FOX?

Outdoor paintball in het coolste paintballbos van Vlaanderen.

Red-Fox Paintball mixt nooit verschillende groepen.

Veel variatie in spelvormen.

Niet alleen verzekerd van fun, maar ook tegen ongevallen.

Gespecialiseerd in grote groepen voor een vaste prijs.

ANDEREN BEKEKEN OOK: