Paintball in de bossen

WELCOME TO THE JUNGLE

Paintball in de bossen biedt bij Red-Fox een unieke en verrijkende ervaring die je nergens anders zult vinden. Ons paintballavontuur in Sherwood Forest is het summum van wat paintballen op onze locatie in Aarschot te bieden heeft. Hier krijg je niet alleen de adrenaline van het spel, maar ook het genot van paintballen in het midden van de serene schoonheid van de bossen.

Paintball spelen in de bossen: welcome to the jungle

Duik diep in de wereld van paintball buiten in de bossen spelen met ons Sherwood Forest, dat is opgedeeld in drie uitdagende terreinen. Wanneer je bij ons komt paintballen in Vlaams-Brabant vind je geen kleine veldjes volgestouwd met oude paletten. In plaats daarvan verwelkomen drie spectaculaire maps je met een echte “welcome to the jungle”-vibe.

BOW (4000 m2)

Je staat in je kamp, klaar voor de strijd. Eén ding is zeker, wie de centrale “battle tower” verovert kan van bovenaf domineren en kiest voor de overwinning van dit spel paintball in de bossen. Je stormt richting de toren maar botst op een vijand op de trap, jullie schieten allebei. Hij mist, jij raakt hem vol op de borst. Eens boven kijk je over de rand. De rest van de vijanden lopen nog vol vertrouwen beneden rond, ze weten letterlijk niet wat er boven hun hoofd hangt…

BULLSEYE (2000 m2)

Er zijn drie vlaggen te veroveren, samen met je team overleg je wie voor welke vlag jullie gaan. Twee vlaggen is genoeg, de derde is bonus. De vlaggen verdedigen tijdens paintball spelen in de bossen is makkelijker als je baas bent in de lange gangen die dit terrein kenmerken. Maar deze gangen ‘close combat gewijs’ veroveren is sneller gezegd dan gedaan. Ga je voor het raam rechts, of via de deur links en waarlangs de tegenstanders komen?

ARROW (3500 m2)

Je zit met je team in de boomhut, ontsnappen is onmogelijk. Tijdens dit potje paintball in de bossen blijft de vijand aanvallen langs twee kanten, maar je team houdt stand. Eentje achter de boom, splat! Eentje in de varens, splat! Talrijke slachtoffers druipen af, inclusief verfvlek! Dit kan niet lang meer blijven duren, je verfkogels raken op, de klok tikt, je eerste teamlid sneuvelt. Hoe lang houd je dit nog vol?

Boek nu jouw ultieme paintballervaring!

Wacht niet langer en dompel jezelf onder in de onvergelijkbare ervaring van paintball in de bossen van Sherwood Forest. Of je nu outdoorpaintball met vrienden, familie of collega’s speelt, een onvergetelijk avontuur wacht op je. Daarnaast hebben we ook een speciaal veld waar kinderen paintball op spelen. Reserveer nu en ervaar het zelf!