Outdoorpaintball

Bij het horen van het woord outdoorpaintball voel je de spanning al. Bij Red-Fox in Nijlen of Aarschot brengen we deze beleving naar een hoger niveau. Tijdens het paintballen voel je de adrenaline door je aderen stromen terwijl je strategisch manoeuvreert door het veld, omringd door de schoonheid van de natuur. Het geluid van paintballs die hun doel raken vult de lucht, terwijl teamwork en tactiek centraal staan. En het beste? Je ervaart dit allemaal in de prachtige omgeving van Antwerpen.

Wil je outdoorpaintball reserveren?

✓ Keuze uit drie terreinen

✓ Vaste prijs voor grote groepen

✓ Teams worden nooit gemixt

Samen sterk met collega’s en vrienden tijdens een potje outdoorpaintball

Er gaat niets boven een potje outdoorpaintball met een groep enthousiastelingen, zeker niet wanneer je gaat paintballen in de omgeving van Antwerpen. Deze stad biedt niet alleen culturele rijkdom, maar ook geweldige locaties voor paintballactiviteiten. Of je nu kiest voor paintballen in grote groepen of een kleinschaliger spel, de ervaring blijft ongeëvenaard. Voor de jongsten onder ons hebben we ook paintball voor kinderen, waarbij veiligheid en plezier hand in hand gaan. Elk schot, elke tactiek en elke lach zorgen voor een band die verder gaat dan het speelveld. Outdoorpaintball is de ideale activiteit voor jou en je vrienden, familie of collega’s.

Paintballen grote groepen

Reserveer nu jouw volgende avontuur

Plaats nu een reservering voor jouw gewenste plaats, datum en tijdstip via onze website om outdoorpaintball te spelen. Voel de spanning van paintballen, of je nu een onvergetelijk potje paintball tijdens een bedrijfsevenement wilt organiseren of gewoon een spannende dag met vrienden en familie, onze website maakt het reserveringsproces soepel en eenvoudig. Combineer het paintballen met het verkennen van de mooie stad en maak er een volledige daguitstap van. Zorg dat jij en je team een plek hebben in dit meeslepende avontuur en leg vandaag nog jouw datum vast!

Paintballen grote groepen

    Ja, ik geef Red-Fox de toestemming om mijn privacy gegevens te bewaren.
    Ja, ik blijf graag via e-mail op de hoogte van al het nieuws rond Red-Fox.

    *Verplichte velden