Paintballen voor kinderen

Bij het denken aan paintballen voor kinderen denk je waarschijnlijk aan actie, plezier en onvergetelijke momenten. Dat klopt precies! Bij Red-Fox in de buurt van Antwerpen geloven we dat kinderen net zoveel plezier moeten beleven aan deze activiteit als volwassenen, maar dan wel met extra zorg voor hun veiligheid en welzijn.

Wil je paintballen voor teambuilding reserveren?

✓ Keuze uit drie terreinen

✓ Vaste prijs voor grote groepen

✓ Teams worden nooit gemixt

Tijdens het paintballen beleven de kinderen een avontuur op ons kinderveld

Het paintballen op het speciale veld voor kinderen is een beleving op zich. Hier kunnen de kleintjes genieten van het outdoorpaintball, maar met de zekerheid dat alles kindvriendelijk en veilig is ingericht. Of je nu denkt aan paintball met grote groepen zoals een schoolactiviteit of een verjaardagsfeestje, het kinderveld is de ideale plek. Overigens is paintball voor scholen een fantastische manier om kinderen op een sportieve en teamgerichte manier te laten samenwerken.

Paintballen grote groepen

Neem contact met ons op en reserveer meteen

Geïnteresseerd in een paintball-ervaring zonder pijn en vol plezier? Ons speciale materiaal en begeleiding zorgen voor een pijnloze ervaring, speciaal ontworpen voor kinderen. Neem snel contact op om het paintballen te boeken en zorg voor een onvergetelijke dag voor de kinderen. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden en de beste paintballervaring voor jouw kinderen te garanderen!

Paintballen grote groepen

    Ja, ik geef Red-Fox de toestemming om mijn privacy gegevens te bewaren.
    Ja, ik blijf graag via e-mail op de hoogte van al het nieuws rond Red-Fox.

    *Verplichte velden