Softpaintball

Softpaintball is de nieuwste sensatie in de wereld van teambuilding en recreatie. Bij Red-Fox in de buurt van Antwerpen hebben we deze innovatieve activiteit omarmd om jou een onvergetelijke ervaring te bieden waarbij plezier voorop staat, zonder de angst voor blauwe plekken. Of je nu met collega’s komt, vrienden of familie, softpaintball tijdens een teambuilding is een belevenis voor iedereen. Ontdek waarom softpaintball snel terrein wint en waarom het de perfecte keuze is voor zowel bedrijfsevenementen als vrijetijdsbesteding.

Wil je softpaintball reserveren?

✓ Keuze uit drie terreinen

✓ Vaste prijs voor grote groepen

✓ Teams worden nooit gemixt

Softpaintball is een avontuur zonder blauwe plekken

Wil je de adrenaline van paintball ervaren, maar dan zonder de blauwe plekken die je de volgende dag nog herinneren aan je avontuur? Softpaintball spelen tijdens onze teambuilding garandeert exact die ervaring. Ons outdoorpaintballterrein biedt de perfecte setting voor een spannend spel. Dankzij de technologie van softpaintball kun je paintball spelen zonder pijn. De speciale uitrusting zorgt ervoor dat je volledig opgaat in het spel, zonder hinder van harde inslagen. Deze aanpak maakt het ook ideaal voor kinderen, die nu veilig en zonder zorgen kunnen deelnemen aan het spel.

Paintballen grote groepen

Reserveer een softpaintballterrein en mis de actie niet

Of je nu op zoek bent naar paintball voor tieners of kinderen, softpaintball tijdens teambuilding biedt precies wat je nodig hebt. Neem de leiding, boek een sessie voor tijdens een bedrijfsevenement en maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol actie, strategie en teambuilding, zonder de bijwerkingen van traditioneel paintball. Laat je team zich uitleven in een veilige, pijnloze omgeving en kijk toe hoe de samenwerking en teamgeest tot nieuwe hoogten stijgt!

Paintballen grote groepen

    Ja, ik geef Red-Fox de toestemming om mijn privacy gegevens te bewaren.
    Ja, ik blijf graag via e-mail op de hoogte van al het nieuws rond Red-Fox.

    *Verplichte velden