Paintball voor tieners

Paintball voor tieners is dé activiteit die je zoekt en je de verjaardag van je tiener wilt vieren of gewoon een spannende uitstap met vrienden wil organiseren. Bij Red-Fox hebben we een locatie in Nijlen en Aarschot waar we de perfecte balans tussen plezier en veiligheid bieden, zodat elke tiener een onvergetelijke dag beleeft.

Wil je gaan paintballen voor tieners?

✓ Keuze uit drie terreinen

✓ Vaste prijs voor grote groepen

✓ Teams worden nooit gemixt

Paintball is de ultieme ervaring voor tieners

Tieners hebben een natuurlijke drang naar avontuur en competitie. En wat is er beter voor tieners om door middel van paintball aan deze behoeften te voldoen? Ons outdoorpaintballterrein biedt de perfecte achtergrond voor een dag vol actie. Stel je voor: paintball in de bossen, waar je strategisch moet denken, samenwerken met teamgenoten en het andere team moet overtreffen. En voor degenen in de regio, ja, bij ons kun je zelfs paintballen in Vlaams-Brabant! Het belooft een dag te worden die ze niet snel zullen vergeten.

Paintballen grote groepen

Blijf op de hoogte en reserveer nu!

Wil je de eerste zijn die hoort over onze evenementen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! En voor de jongere avonturiers hebben we natuurlijk ook paintballen voor kinderen. Zorg voor een dag vol adrenaline en plezier voor jouw jonge strijder en reserveer nu een potje paintball voor tieners.

Paintballen grote groepen

    Ja, ik geef Red-Fox de toestemming om mijn privacy gegevens te bewaren.
    Ja, ik blijf graag via e-mail op de hoogte van al het nieuws rond Red-Fox.

    *Verplichte velden