Paintball bij de teambuilding met catering

Een spannende dag paintball bij teambuilding met catering; het is dé combinatie die je zoekt om je team op een bijzondere manier te versterken. Red-Fox heeft het op de locaties in Aarschot en Nijlen allemaal in huis: de adrenaline van het paintballspel gecombineerd met heerlijke catering om de ervaring compleet te maken.

Wil je paintballen voor teambuilding reserveren met catering?

✓ Keuze uit drie terreinen

✓ Vaste prijs voor grote groepen

✓ Teams worden nooit gemixt

Je maakt je bedrijfsactiviteit helemaal af met paintball bij de teambuilding met catering

Denk je aan paintball bij teambuilding met catering, dan denk je aan een totaalervaring. Na een intensieve sessie paintball tijdens de teambuilding van grote groepen, verdient iedereen een heerlijke maaltijd of snack. Of je nu een teambuilding met collega’s houdt of paintballen met kinderen organiseert, onze catering zorgt voor de juiste energieboost na alle actie van het potje paintball. Wil je meer weten over de cateringopties of een arrangement op maat? Een offerte aanvragen is zo gedaan via het formulier op onze website!

Paintballen grote groepen

Zet de stap en boek het avontuur van je leven!

Wil je outdoorpaintball combineren met heerlijke catering? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Wij zorgen voor een dag die je niet snel vergeet. Wees er snel bij en reserveer nu om zeker te zijn van een plek op jouw gewenste datum. Samen creëren we herinneringen voor het leven.

Paintballen grote groepen

    Ja, ik geef Red-Fox de toestemming om mijn privacy gegevens te bewaren.
    Ja, ik blijf graag via e-mail op de hoogte van al het nieuws rond Red-Fox.

    *Verplichte velden