Kinderen

OUTDOOR LASERGAME

Altijd spannend in welk team je terecht komt, zwart of rood. De missie is duidelijk, schakel het andere team uit! Makkelijker gezegd dan gedaan. Je gaat naar je startplaats en spreekt af met je medestrijders. Wie gaat er naar links? Moeten we oppassen voor Mathis of Luna? Je geweer begint plots luidop af te tellen en roept GO! Je spurt naar je eerste schuilplaats en je spot een vijand! Hij heeft jou ook gezien. Jullie mikken op elkaar en lossen een salvo. Eén geweer begint luid te biepen. Zwart of rood heeft zijn eerste punten binnen…

Praktische info:

1u of 2u
vanaf 15€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd

JUNIOR PAINTBALL

Geweer geladen, masker en bodyprotecor aan? Check! Het rode team is er meer dan klaar voor! De centrale vlag hangt te wapperen in de wind. De begeleider roept GO!! Met drie sprint je richting vlag, de andere drie blijven achter om het kamp te beschermen. De vlag is in zicht maar de eerste verfkogels zoeven langs je oren. Ai, de blauwen zijn met vier. Je mikt, schiet en raakt de eerste los op zijn been, drie tegen drie. Je gaat moedig voor de vlag maar plots “splat”. Headshot los op je masker! Naast de gele vlek kan je nog net zien dat jouw team de vlag verovert. Goed gedaan makkers, het volgende spel ben ik er terug bij!

Praktische info:

1u of 2u
vanaf 20€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd

SOFT PAINTBALL

Met soft paintball halen we de “pain” uit paintball!De geweren werken ook op perslucht, je speelt dezelfde games en je kan evenveel verfkogels wegschieten. Wat is dan het verschil?

De verfkogels zijn bij soft paintball veel kleiner en hebben dus minder impact.

Dit zorgt voor een aangename spelbeleving voor iedereen vanaf 13 jaar.

Misschien iets minder straf maar comfortabel en vooral dikke fun!

Soft paintballen is ideaal voor families met jonge én oudere pubers, jeugdbewegingen, “vrijgezellinnen”, sportclubs, scholen…

Praktische info:

+/- 2,5u (10 games)
vanaf 30€ p/p
min. aantal deelnemers

VERJAARDAGSFEESTJES

Zowel outdoor lasergame als junior paintball zijn spectaculaire verjaardagsfeestjes. De kinderen gaan er stevig tegenaan buiten, in de natuur! Je kan via Red-Fox eten en/of drinken bestellen (zie hieronder) of zelf drank en snacks voorzien. Vier je verjaardag bij Red-Fox en we garanderen zweet, straffe verhalen en een goede nachtrust. Uitnodigingen kan je hieronder downloaden.

Drankje + pannenkoeken of friet/curryworst
vanaf 5€ p/p supplement

SPORTKAMPEN
(vanaf 7 jaar)

Tijdens de schoolvakanties worden er op en rondom onze terreinen sportkampen georganiseerd. Dagelijks voorzien wij op deze avontuurlijke kampen minstens één laser en/of junior paintballsessie. Ze zullen lopen, springen, schuilen, mikken, kruipen, rollen, duiken, opstaan en weer doorgaan. De kleren zal u achteraf wel zelf moeten wassen.

 

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op de websites van onze partners.

SCHOLEN EN JEUGDDIENSTEN

Een “Chrysostomos” (100 dagen) om nooit te vergeten, een avontuurlijke sportdag, een mega paintballtoernooi met alle klassen of een kick-ass eindejaarsactiviteit? Bij Red-Fox is iedere school welkom! Wij werken met veel goesting een arrangement uit op maat van het budget! Moedige leerkrachten die mee de strijd aangaan spelen gratis!

 

Jeugddiensten zijn vaak op zoek naar spannende tiener- of grabbelpasactiviteiten. Niets geeft ons meer voldoening dan de kinderen/tieners zien losgaan op onze terreinen. Monitors/begeleiders doen gratis mee.

 

Klik hier om met ons contact op te nemen.

 

Onderstaande scholen/jeugddiensten zijn al klant bij ons. Hopelijk wordt u de volgende.