Volwassenen

PAINTBALL

Doe je pak aan, zet je helm op, laad je kogels en maak je klaar voor een onvergetelijke paintballervaring. Naast de klassiekers (V.I.P., Capture the flag, …) hebben we voor elk van onze terreinen gloednieuwe games bedacht. Maak je keuze uit drie pakketten: WELP (student), FOX (basis) of WOLF (trigger happy) en beleef een knotsgekke halve dag met je groep. Met je team vastzitten in een bus, omsingeld door de vijand, terwijl honderden verfkogels rond je oren suizen. Dat is paintball, dat is Red-Fox. Come and do battle!

Praktische info:

+/- 2,5u (10 games)
vanaf 30€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd (14 o.b.v. een volwassene)

SOFT PAINTBALL

Met soft paintball halen we de “pain” uit paintball!De geweren werken ook op perslucht, je speelt dezelfde games en je kan evenveel verfkogels wegschieten. Wat is dan het verschil? De verfkogels zijn bij soft paintball veel kleiner en hebben dus minder impact. Dit zorgt voor een aangename spelbeleving voor iedereen vanaf 13 jaar. Misschien iets minder straf maar comfortabel en vooral dikke fun! Soft paintballen is ideaal voor families met jonge én oudere pubers, jeugdbewegingen, “vrijgezellinnen”, sportclubs, scholen…

Praktische info:

2,5u
vanaf 30€ p/p
min. aantal deelnemers

OUTDOOR LASERGAME

Je spot een vijand, maar hij heeft jou niet gezien. Je mikt, je schiet, ziet het licht flitsen en je hoort de biep! Je leest op je laser “You have hit…” Je eerste slachtoffer druipt af richting de “medic”. Yes, wie wordt de volgende? Daag elkaar uit in de open lucht, gewapend met één van onze 30 laserguns. Lasergame is goedkoper dan paintball omdat er geen extra kosten voor verfkogels zijn. Perfect voor activiteiten met grote groepen, jeugdbewegingen en scholen met een beperkt budget. Geen verf, geen impact maar wel veel tactiek en plezier!

Praktische info:

1u of 2u
vanaf 15€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd

Lasergame op locatie

Verander je huis, tuin, school, kamp of event in een échte battlefield! Onze lasers werken altijd en overal. Jij voorziet de ruimte. Wij komen naar je toe en garanderen een kick-ass ervaring.

VRIJGEZELLEN

Je geweer zit propvol verfkogels, in de verte zie je een roze schim zenuwachtig ijsberen. Je maten beginnen al te gniffelen. De marshall roept luid go! Daar komt hij! Oeh hij krijgt de volle laag en zoekt meteen dekking achter de eerste schutting, je mikt en wacht af, de weg is nog lang bunny, heel lang…

Praktische info:

+/- 2,5u
vanaf 30€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd (14 o.b.v. een volwassene)

“Vrijgezellen” en paintball, het blijft een geslaagd huwelijk! Een halve dag vol actie met als kers op de pre-huwelijkstaart het epische “Shoot the bunny”-spel! Altijd lachen, altijd fun, altijd een onvergetelijk heldenverhaal… Ooit al een konijn een salto zien doen? Bekijk de video!

BEDRIJVEN

Paintball of lasergame is een échte groepsactiviteit. Bepaal samen de tactiek. Wie gaat voor de vlag? Wie geeft er dekking? Wie beschermt het kamp? Beter kan je niet aan je team “builden” want niet samenwerken is gegarandeerd verliezen. Voor bedrijven worden paintball en lasergame vaak gecombineerd. Zo kan iedereen kiezen hoe ze de strijd aangaan. We vermijden extra kosten door te werken met een vaste prijs per speler. Na de actie kan iedereen zijn heldenverhalen kwijt aan tafel.

Download hier onze “Gids voor bedrijven” voor meer informatie.

Download hier ons “offertebestand” om een offerte op maat te berekenen.

Praktische info:

+/- 2,5u
vanaf 25€ p/p
min. aantal deelnemers
Broodjespakket vanaf 7€ p/p, BBQ vanaf 20€ p/p

ETEN EN DRINKEN

Trakteer jezelf en je groep op een frisse pint, iets fris, lekkere broodjes of zelfs een heuse BBQ. Red-Fox biedt verschillende mogelijkheden voor wie graag iets wil eten of drinken. Laat ons bij je reservatie weten waar je zin in hebt en wij zorgen er met plezier voor. Van al die adrenaline in de open lucht krijg je gegarandeerd dorst of honger.

Broodjespakket vanaf 7€ p/p.
BBQ vanaf 20€ p/p.

CLUB

Word lid van één van de sterkste en grootste paintball clubs van Vlaanderen. Ga samen met ons competitief aan de slag en neem deel aan de zotste battles. Is paintball eerder een leuke hobby van je? Neem dan deel aan onze ‘open dagen’. Iedereen kan er zich die dag uitleven met zijn eigen materiaal of met een huurset. Ervaring is geen vereiste. We leggen je alles uit en voorzien je van sterke teamleden om de strijd mee aan te gaan!

FOX-PASS (25€)

Deze kaart is een beperkte periode geldig en geeft je gratis toegang tot drie open dagen naar keuze in Nijlen of Aarschot. Blijf op de hoogte van al onze evenementen via onze facebookpagina.

KALENDER

Ontdek al onze toekomstige evenementen op onze facebookpagina.