VOLWASSENEN

Maak je klaar voor een kick-ass outdoor ervaring. Kies voor paintball of outdoor lasergame en stap met je groep in de vuurlinie. Leef je uit op één van onze unieke terreinen, ga de uitdaging aan in verschillende games en voel de adrenaline pompen. Ontdek alle mogelijkheden voor vrijgezellenfeestjes, bedrijven (teambuilding) en blijf niet op je honger zitten dankzij onze eet- en drankmogelijkheden.

KINDEREN

Vanaf 8 jaar kan je outdoor lasergamen. Ontwijk je tegenstanders, duik in de modder of verschuil je in een verlaten lijnbus. Speel het spel tactisch en schiet jezelf naar de overwinning. Vanaf 10 jaar kan je al schieten met kleine verfkogels. Profiteer van vaste prijzen met je school, jeugddienst, jeugdbeweging of neem deel aan onze sportkampen!

TERREINEN

Ga de strijd aan met elkaar op drie volledig uitgeruste terreinen. Duik, schuif, roep, schiet, … Onze outdoor terreinen ‘Stronghold’, ‘Fort Fox’, ‘Bus Assault’ vormen de perfecte achtergrond voor elke challenge. Wat dacht je van een echte lijnbus, een fort met glijbanen of tal van bunkers en loopgraven?

waarom

WAAROM RED-FOX?

Outdoor paintball en lasergame op drie uniek ingerichte terreinen.

Red-Fox Paintball mixt nooit verschillende groepen.

Veel variatie in spelvormen.

Niet alleen verzekerd van fun, maar ook tegen ongevallen.

Gespecialiseerd in grote groepen voor een vaste prijs.

ANDEREN BEKEKEN OOK: